LLIGA DE BARRIS

AGENDA

RESULTATS

ARXIUS

NOTICIES VIC BITLLES FEDERAT

Des del mes de Maig un equip de Vic Bitlles, format per Aurora Arenas,Pep Mundet, Paco Pareja, Ramon Molas, Filemon Correa i Martí Muñoz està jugant la 14ena. edició de la Copa Generalitat on hi ha tots els equips de Catalunya que hi participen. Enguany hem aconseguit la qualificació per la final a vuit que es celebrarà a Vall-Llobrega el proper 02 de Juliol. La primera eliminatòria vàrem eliminar al Vall-Llobrega per 752 a 728 i la segona al Sabadell per 685 a 728.

El dia 04 de Juny es disputarà la Final del Circuit Individual a Palamós, Aquest any de Vic Bitlles hi participaven 9 jugadors: PILAR GÓMEZ, AURORA ARENAS,FILEMON CORREA, PACO PAREJA, PACO REIG, PEP MUNDET, JOSEP RIFÀ, RAMON MOLAS i MARTÍ MUÑOZ.

Es van classificar entre els millors 50 homes RAMON MOLAS 4art – MARTÍ MUÑOZ 12é- PEP MUNDET i JOSEP RIFÀ 46 i 47ens i entre les millors 30 dones l’AURORA ARENAS 6ena.

Val a dir que hi ha un jugadora de la lliga de barris L’ALEXANDRA SOLÀ del SOM I SEREM del Ges que també s’ha classificat en 23a. posició

MOLTA SORT A TOTHOM!!!

9 de Juny

Un cop disputada la final dels circuits individuals us faig un breu resum de com va anar. dels cinc jugadors de Vic bitlles el que va fer millor resultat va ser en JOSEP RIFÀ que va quedar setè entrant a la final a 10, en 11ena posició en RAMON MOLAS a pocs punts del 10è, en PEP MUNDET 33è i en MARTI MUÑOZ 39è.

En categoria femenina la ALEXANDRA SOLÀ de Som i Serem va quedar a les portes de la final a deu (no va passar per 1 bitlla) quedant 11ena i l’AURORA ARENAS va quedar 22ena.

09 de Juliol

Ja s’ha acabat la temporada oficial un cop feta la final a vuit, l’equip de Vic bitlles vàrem superar l’eliminatoria de quarts contra l’Os de Balaguer en una partida molt apretada i a semis ens va tocar l’equip de Alls Secs Piquen de Mont-Ras i vàrem quedar eliminats per 383 a 375.